Joaquín Zaragoza's hjemmeside
Joaquín Zaragoza
Individuelle
Afgang 11 maj 2006 2006 Afgang fra Det Jyske Kunstakademi

Joaquin Zaragozas værk til afgangs udstilling den 11 maj 2006 på Århus Kunstbygning.

Se pressemedelsen

Herning 2006 Herning

Særudstilling fra Det Jyske Kunstakademi på Art Kunstmesse Herning

Dansk Galleri Sammenslutning har som særudstilling på sin årlige kunstmesse valgt at præsentere afgangsholdet fra Det Jyske Kunstakademi i Århus.

Tvilling 2005 Tvilling

Et voyeristisk videoværk, hvor overvågningslignende optagelser blandet med en udforskning og konstatering af tvillingers' univers lirker til aspekter ved menneskets tendens til spejling og individualiseringen.

“Er det usædvanligt at være en ener og naturligt at være to ens?”

Pro Art 2005 Pro Art

Visionen med Pro – Art 2005: Provinsens levende og perspektiverende kunststævne skal skabe dialog og indsigt i samtidskunsten og dennes betydning for kunstneren og iagttageren.

I Randers vil vi gøre samtidskunsten levende. Pro – Art er et kunststævne, der afholdes i Randers fra lørdag den 28. maj til lørdag den 4. juni 2005.

Frit Rum 2004 Frit Rum

I "Frit Rum" forholder Zaragoza sig til et fysisk rum og undersøger samtidig forholdet mellem mennesker og de strukturer og regelsæt vores samfund sætter op.

"Frit Rum" består af et lille rum placeret i et stort rum. Det lille rum er centralt placeret og bliver derved midtpunkt for al bevægelse.

Minority Report 2004 Et Sted at Bo / Minority Report

”Et sted at bo” ... fordi man er nødtvunget til det? ... fordi man kan lide at være der? Hvad er det at bo og hvilke tanker aflejrer det hos os?

”Et sted at bo” består af to dele, en video med en række interviews fra folk, som bor eller har boet i Gellerup, og et hæfte indeholdende fotomontager, tegninger, tekster og kritiske statements fra inviterede kunstnere.

gade fotograf 2003 Gadefotograf

Vi Nu Her 2003 Vi Nu Her

VI. HER. NU. er en instalation, som er et forsøg på at illustrere den hverdag, som vi alle er en del af i 2004 og som påvirker vores adfærd.

Skal vi have en chip i hjernen, når vi bliver født, som kan identificere hvilken mennesketype vi er? Hvordan positionerer vi os som subjekt og kan vi gøre noget for at undgå stereotypisering?

Samarbejder
Cool Burger Airback Revolutionen 2006 Cool Burger Airback Revolutionen

Cool Burger Airback Revolutionen er først og fremmest et internetband.

Bandet vil lave små animationsfilm og videoer tilsat musik og oplæsning til visning på internettet.

Planen er, at de første to numre lanceres en gang sidst i februar. Mere info følger....

Square Music 2003 Square Music

Square Music er et projekt hvor musikerne spiller efter et grafisk partitur, der tager udgangspunkt i nogle til lejligheden udvalgte billeder (tegninger, dias, malerier og lign.).

Musikkerne i ensemblet mødes om dette projekt med vidt forskellige baggrunde såsom punk, jazz, art-rock, pop, fri improvisation, folkemusik osv.

Kiggebillip Ure 2003 Kiggebillip Ure

Speak Up 2003 Speak Up

Arrangørerne bag eVenteværelset bød i selskab med inviterede unge århusianske kunstnere, velkommen til en kortvarig, men anderledes kunstoplevelse/udstilling i utraditionelle rammer.

EVENTEVÆRELSET var en udstillingsevent arrangeret af 4 kunsthistorie-studerende, Cathrine Burud, Bea Jensen, Signe Brinck Pedersen og Aukje Ravn, som en del af et eksamensprojekt ved Århus Universitet.

Kultur Bureau 2003 Kulturbureau

Kulturbureauets første event; KULTURBUREAU, Kulturnat Århus 2003; blev arrangeret i samarbejde med Joaquin Zaragoza Galindo og Jan Falk Borup i SPLAB (Special Laboratorium for Kunst og Offentlighed) på Det Jyske Kunstakademi.

KULTURBUREAU blev til denne lejlighed udformet som et Kultur-Aktiveringskontor for kulturnatspublikummet

Hola España 2002 Hola España

Kunstnere: Eric Fajardo, Line Vesterheim, Marianne Jørgensen, Joaquin Zaragoza, Kim T. Grønborg, Lone Manicus, Rose Maria Wiesner.

7 kunstnere udstiller først i Rojales/Spanien og nu i Århus.

webdesign Paco Pimentel